2015. július 6., hétfő

29:Chapter

Shin Min Gi szemszöge


-Seung Rin! Nem mondom még egyszer! Dobd el azt a kibebaszott fegyvert! - kiáltott Bombi a húgomra. Én csak rémülten figyeltem Seu arcát, majd B-Bombét, végül Kwon tekintetét. Seu idegegesen nézte Tiffanyt, aki meggondolta magát, és lerakta a fegyvert, utána B-Bomb is, majd Kwon is leeresztette a pisztolyát.
-Ezt nem ússzátok meg ilyen könnyen - mutatott felváltva ránk Tif.
-Menj már innen! - hadonászott Kwon a fegyverével. - Ez a mi területünk.
-Nem rúghattok ki ilyen könnyen - jegyezte meg utoljára Tif, és elment, amilyen gyorsan csak tudott.
-Azt mondtuk tizenöt perc, és utána visszajöttök - kezdett bele a mondatába Bombi, miután Tiffany elhagyta a parkot.
-Én tudtam, hogy nem szabadott volna őket elengedni - sóhajtott nagyot Kwon.
-De mi tényleg sétálni jöttünk - rakta keresztbe a kezeit Seu.
-Semmi de - vágott a szavába B-Bomb.
-Azért nem tudtunk időben visszamenni, mert jött ez a ribanc - fejeztem ki magam szépen.
-Nem érdekel - jött közelebb Kwonnie, Bombi pedig Seu felé. -Most hazamegyünk - fogta meg a kezem a fiú, és elkezdett maga után húzni. - MinHyuk, ti nem jöttök? - nézett vissza.
-Mindjárt megyünk, addig induljatok el - intett, és már indultunk is meg az ideiglenes otthonunk felé.

-Én felmegyek a szobába - szóltam Kwonnak, aki egyből a konyhába vette az irányt, miután megérkeztünk. Lassan lépkedtem a lépcsőfokokon, majd meghallottam a bejárati ajtó nyitódását. Valószínű, hogy Seuék jöttek meg. Kinyitottam a szobánk ajtaját, beléptem rajta, az ajtót viszont nyitva hagytam.
-Amiért fegyver volt nálad, nehogy azt hidd, hogy nem jár büntetés nélkül - hallottam a folyosó másik feléről Bombi hangját, majd az ajtó csapódását. Szegény Seu. Lassan feltápászkodtam az ágyról, hogy elmenjek fürdeni, de Kwon az utamat állta. 
-Jungkook adta a fegyvert Seunak, hogy megvédjük magunkat, ha bármi gond lenne - kezdtem egyből magyarázkodni.
-Ne magyarázkodj - tette a mutatóujját az ajkaim elé, hogy elcsitítson. - Nem érdekel Jungkook és Seu dolga, ahogyan az sem érdekel, hogy ki volt az a csaj. Nem szándékozom beavatkozni a magánéletetekbe - mondta aranyosan. Végre, egy normális pasi. Nem gondoltam volna, hogy Kwon ilyen kedves is tud lenni, a múltkori incidens után. Most jött ez az a pillanat, hogy tisztelem Kwont. Egyáltalán nem olyan, mint V. Nem egy erőszakos állat, és nem szándékozik beleavatkozni a magánéletünkbe. Megszerettem Őt.
-Min gondolkozol ennyire? - nézett a szemeimbe.
-Semmin - hazudtam. - Megyek megfürdök - fordultam meg, és gyorsan bementem a fürdőszobába. Becsuktam az ajtót, és levetettem magamról minden ruhát. A szennyest otthagytam a földön, majd odaléptem a zuhanyzóhoz. Megnyitottam a vizet, és megvártam, míg olyan hőmérsékletű lesz, ami nekem pont jó. Mielőtt beléptem volna a zuhanyzóba, megpillantottam a hátamat a tükörben. A sebek ottmaradtak, amiket még Taehyung okozott. Rémes volt nézni, így inkább beléptem a zuhanyzóba, és becsuktam a kabint. A víz kellemes volt. Nem volt se hideg, se meleg. Pont jó volt. A tusfürdő kupakjával egy kis időt elvacakoltam, mire kinyitottam, de sikerült. Lassan megmostam vele a testem, majd lemostam.
-Hajat kéne mosnom - szólaltam meg halkan, és nyúltam volna a samponért, de nem volt a helyén. Basszus! A kabinokat kihúztam, elsétáltam vizesen a samponért és a balzsamért, és mentem volna vissza a zuhanyzóba, de két kéz fogta meg a derekamat. A vér is megfagyott bennem egy pillanatra.
-Menj be a zuhanyzóba - hallottam meg a hátam mögül Kwon hangját, és tettem amit kért. Gyorsan bespuriztam a zuhanyzóba, Ő pedig becsukta a kabinokat. Háttal voltam neki egész végig, így a testét még nem láttam.
-Mit keresel itt? - kérdeztem tőle félénken.
-Jöttem fürdeni - válaszolta, és hallottam a hangján, hogy egy kicsit elmosolyodott. - Miért nem fordulsz felém? - a hangja kicsit durcásabb lett.
-Azért, mert szégyenlős vagyok - tettem keresztbe a kezem magam előtt, és egy kicsit elmosolyodtam. Hirtelen Kwonnie megfogta a vállamat, és maga felé fordított. Hasa annyira izmos volt, hogy nem bírtam ki, hogy ne simítsam rajta végig az ujjaim. Kwon megfogta az államat, és a fejemet felemelte, hogy a szemembe nézhessen.
-Szeretnék a legfontosabb ember lenni az életeben - kezdett bele mondanivalójába. -És én nem fogok neked csalódást okozni, úgy, ahogy V tette.
-Honnan tudod hogy Tae megcsalt? - kérdeztem gyanakvóan. - Mivel a 'csalódást okozott' kifejezés azt bizonygatja, hogy tudsz róla - fejeztem be a mondanivalómat. Kwon erre nem válaszolt semmit, csak ajkai az enyéimre tapadtak. A hasamban ezernyi pillangó repkedett. Teljesen elveszi az eszemet ez az ember. Nyelveink táncot jártak, Kwon kezei pedig lecsúsztak a fenekemre. Én a hajába túrtam, amit a víz már jól eláztatott, de még így is puha volt a tapintása. Kwon felemelte a jobb lábamat, amit a derekára helyezett. Éreztem domborodó férfiasságát a nőiességemnél, így a hasamban is még több pillangó keringett. Kwon hirtelen behatolt, aminek hatására egy aprót felnyögtem, és ajkaink is elváltak egy pillanatra egymástól. Kwonnie megfogta a másik lábamat is, és azt is felrakta a derekára. Összekulcsoltam a lábaimat, így már az ölében voltam. Kwon a falhoz nyomott, így jobban éreztem magamban hímvesszőjét. Lassan mozgott bennem, így ajkaimat apró nyögések hagyták el. Kwon a nyakamat szívogatta, csókolta. Én a vállára dőltem, kezeimmel hátát karmoltam, amire ő is felnyögött. A fürdőszobát a nyögéseink árasztották el a víz csobogása mellett.
-Kwon - nyögtem. - Szeretlek - mondtam olyan érthetően, ahogyan csak tudtam.
-Szeretlek - mondta Kwon is, majd újra megcsókolt. Egyre szenvedélyesebben csókolt. Csak csókolt és csókolt, míg végül egyszerre ért el minket az orgazmus. Mindketten felnyögtünk, majd újra csókolózásba kezdtünk. Levettem a lábaimat Kwon derekáról, de ajkaink egy pillanatra sem váltak el egymástól.
-El kéne zárni a vizet - kuncogtam. Kwonnie elzárta a csapot, én pedig kinyitottan a kabint, kiléptem, és magam köré tekertem a törölközőt. Kwonnak is adtam egyet, hogy ne pucéron mászkáljon.
-Megyek felöltözöm - nyomott egy puszit a számra, és már ki is viharzott a fürdőből. Akkor hajat majd holnap mosok. Megtörülköztem, és kimentem a fürdőből. Kwon az ágyon feküdt egy alsógatyában és egy pólóban.
-A törülközőt ki kell teríteni - vettem fel a földről a fiú türcsijét, és kiterítettem egy székre.
-Értettem - mondta humorosan. Nem szóltam semmit, csak odasétáltam a szekrényemhez, kivettem egy pizsamanadrágot, és egy pólót, majd magamra húztam. Kwon úgy sem figyelt. Kisétáltam a teraszra, és kiterítettem a türcsimet, majd lefeküdtem a puha ágyba. Kwon vetett rám egy pillantást, majd tovább nézte a tévét. Híradó ment, de nem nagyon tudott lekötni, így az oldalamra fordultam, hogy aludjak, de Kwonnak megcsörrent a telefonja, így még nem bírtam aludni.
-Mindjárt jövök - állt fel az ágyról, és kiviharzott a teraszra. Érdekelt, hogy ki hívta, ezért kimásztam az ágyból, és odasétáltam a terasz ajtajához, hogy halljam, kivel beszélget.
-Mit tegyek, ha Shin Jae Soon egyfolytában hívogat? Még nem vettem fel neki a telefont, így fogalmam sincs, hogy mit akar - hallottam meg V hangját a telefonból, mert ki volt hangosítva. A vér is  megfagyott bennem, mikor meghallottam ezt a nevet: Shin Jae Soon.
-Vedd fel neki, és engedd meg, hogy látogasson meg minket, vagyis az ikreket. Ennyit tegyél meg a lányokért, ha már megcsaltad Miniet - mondta Kwon nyugodtan.
-Honnan tudod, hogy ki az az ember? - kérdezte V tanakodva.
-Mert ha Shin a vezetékneve, valószínű, hogy az apjuk, te idióta.
-Ne merj még egyszer idiótának nevezni! - V hangja dühösebb lett.
-Miért ne? - húzta még jobban Tae agyát.
-Azért sem fogom felvenni a telefont Jae Soonak, és ha még egyszer az orrom alá dörgölöd, hogy megcsaltam Miniet, véged lesz - V szinte már üvöltött a telefonba a dühtől, és kinyomta a készüléket. Az utolsó remény is elveszett.

4 megjegyzés:

  1. Nem vár fordulat :) Imádom

    VálaszTörlés
  2. Jó napot mindenkinek,
    A nevem Lisa Scott, azt szeretném használni ezt a médiumot, hogy megosszák ezt a vallomást arról, hogy megkaptam a hitelemet egy Legit Loan Company-től. Néhány hónappal ezelőtt pénzügyileg feszült voltam, sürgősen szükségem volt a hitelre, ezért kapcsolatba léptem olyan sok társasággal, és annyi erőfeszítés és kifizetés után nem adtam kölcsönet, összesen 3000 eurót becsaptam. csalódott és kétségbeesett egészen egy hűséges napig, úgy döntöttem, hogy kapcsolatba lépjek egy barátommal, aki a közelmúltban kölcsönzött hitelt, elmondtam neki a pénzügyi helyzetemet, majd elmondta nekem a SUSAN WEALTH LOAN COMPANY cégről (susanwealthloancompany @ gmail.com). Felvette a kapcsolatot a Társasággal, és megkapta a Társaság Általános Szerződési Feltételeit, amelyeket elfogadtam és legfeljebb 48 órán belül a legnagyobb meglepetésemre jóváhagyták a 40.000 euró összegű Hitelösszeget, és átutalták számlámra. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a tisztességes hitelhitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? kérjük, forduljon a Társasághoz e-mailben: susanwealthloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Üdv mindenkinek!
    Nora vagyok, jelenleg Egerben élek. Jelenleg két gyerekkel özvegy vagyok, és májusban beragadtam egy pénzügyi helyzetben, és újra kell finanszíroznom és fizetnem a számlámat. Megpróbáltam hiteleket keresni a magán- és a vállalati hitelintézetektől, de soha nem sikerült, és a legtöbb bank visszautasította hitelemet. De ahogy Istennek lenne, az Isten MAN-ján egy kooperatív futamokra vezettem be, egy magánhitelező, aki 80 000 eurónyi kölcsönt adott nekem, és ma egy cég tulajdonosa vagyok, és a gyerekeim jól járnak abban az időben, ha kapcsolatba kell lépnie bármelyik vállalattal, biztosítva a fedezet nélküli kölcsön biztosítását, a nem hitelesítést, a társszerzőt nem mindössze 2% -os kamatlábbal és jobb visszafizetési tervekkel és ütemtervvel. Nem tudja, hogy ezt csinálom, de most nagyon boldog vagyok, és úgy döntöttem, hogy az emberek többet tudnak róla, és azt akarom, hogy Isten többet áldjon meg. Kapcsolatba léphet vele az e-mail címén: dantecooperativehelp@hotmail.com a gyors beszélgetéshez vagy a whatsapp / +35677926593

    Kösz
    Nora.

    VálaszTörlés