2015. szeptember 25., péntek

Köszönet nyilvánítás

Hol is kezdjem? 2014 december 22.-én kezdtünk bele Minie-vel a blogba. Elsőnek kicsit nehezebb volt a közös összhang, ami meglátszott a kezdeti részeken is. Sokkal közömbösebb volt, majd szép lassan kezdtünk összeszokni, és egyre könnyebben ment az írás is. Egyre többen kezdtetek visszajelzéseket küldeni, mi pedig minden újabb és újabb kommentnél boldogabbak voltunk, mint valaha. Sokan kérdeztetek mindig a következő részről, mi pedig már az elejétől fogva tudtuk, hogyan fog lezárulni az egész történet. Aztán egyre többen lettetek, a nézettségek száma pedig szintúgy felfelé haladt. Minden hétvégét vártatok, hogy olvashassátok a részt, mi pedig minden hétvégét vártunk, hogy végre megoszthassuk veletek az újabb szerzeményünket. Ez a körforgás végig így ment, aztán kezdtek a dolgok bonyolódni. Minie kollégiumba ment, ami rengeteg tanulással és változással járt, megnehezítve azt, hogy egyeztetni tudjunk, egyáltalán beszélgetni is. Ezt előre sejtettük már, viszont most tudatosult bennünk, hogy ez így nem fog menni. 
 Majd a történet is kezdett más irányba menni, pont úgy mint a valóságos helyzet. Minie váratlanul Kwon felé kezdett érzelmeket táplálni, Seu pedig köztes helyzetbe került. Tudom, hogy senki sem erre számított, de a valóságban sem minden meseszerűen tökéletes, így az sem volt kiszámítható, hogy az ikrek végül együtt maradnak-e. Valószínűleg mindenki máshogy viszonyul az egészhez, főleg a végéhez, amit direkt úgy írtam meg, hogy a ti képzeletetekre hagytam a folytatást. Személy szerint most nagyon büszke vagyok magamra, mivel ez az első blogom, amit ténylegesen le is zártam. Hogy miért zártam le, mikor még ezernyi ötlettel rukkolhattam volna elő? Úgy gondolom, hogy nem lehet mindent a végtelenségig húzni, és pont olyan helyzetnél jártunk, hogy itt volt az ideje elengedni a karaktereket, hadd éljék tovább az életüket. 

Köszönöm...

  • A 64.000 oldalmegjelenítést.
  • A 65 feliratkozót.
  • Mind a 39 tagot a blog facebook csoportjában.
  • Hogy minden héten kommenteltetek, támogattatok minket, feldobva napjainkat és erőt adva az íráshoz. 
  • A rengeteg jelölés kérést és kedvelést. 
  • A részeken való 300-500 átlagos megtekintést. 
  • A rengeteg díjakat.
  • Utolsósorban a versenyen való helyezéseket, melyek elérése nélkületek nem ment volna.


Furcsa, hogy a 12. rész 3000 megtekintéssel szerepel a nézettségi lista első helyén. Nem tudom, mi fogott meg ennyire titeket, de örülök, hogy ennyi megtekintésben részesült. Igazából, elég hihetetlenül hangzik, még én is feldolgozás alatt tartom számon. 

Végül pedig utolsó kérdéseim tenném fel nektek ezen a blogon. Vajon hányan vagytok?

  • Melyik a kedvenc részed?
  • Ki a kedvenc szereplőd, miért?
  • Melyik páros tetszik/tetszene a legjobban?
  • Meg vagy elégedve a befejezéssel? Hogyan képzelted volna el?
  • Mi a véleményed az egész blogról?

Nem tudom elégszer megköszönni ezt a  majdnem egy évet nektek. Remélhetőleg sikerül könyvbe köttetni, hisz nincs jobb annál, mikor az ember a saját irományát foghatja a kezében. A későbbiekben majd érdeklődni fogok a könyvköttetéssel kapcsolatban, hogy is működik ez az egész, és ha lehetőség lesz rá, felteszem majd a kérdést, hogy ki szeretne egy példányt. Ha valaki jártas ebben a témában, akkor leírhatja a tapasztalatait, sokat segítene nekem. Várom a kommenteket! :)

A következő blog már folyamatban van, remélem velem tartotok! (Sajnos egyedül kell tovább folytatnom, megértéseteket köszönöm.)  ---> Itt <---
Aki pedig nem tartana velem, annak hálásan köszönöm a rengeteg támogatást!

Missy
2014. 12. 22. - 2015. 09. 25.






6 megjegyzés:

  1. Sziasztok ! A kedvenc részem az első kettő volt :) Minie a kedvenc szereplőm a kedvenc párosom Minie és V volt a befejezésben sajnáltam hogy elment a baba és hogy végül Minie és V végül külön mentek :( de mint mindig megleptetek a befejezéssel erre nem számìtottam :) Tetszet a blog nagyon remélem raktok fel infot az új blogról :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy mindig itt voltál és a szavaiddal bátorítottál, engem és Miniet is. Örülök, hogy tetszett, és nem csalódtál. Az új blogról pedig írtam egy külön bejegyzést! :)

      Törlés
  2. Sziaztok! Uhh hát csak tegnapp elött kezdtem el olvasni ezt a blogot de már kiolvastam mert nagyooon jo volt és imádtam!!! A kedvenc párosom az Minni es V volt de Seut és Kookot is nagyon szerettem. Hát egy picit szomoru is vagyok mert vége van :( akkor seu es kook elváltak?! :(((((( minniet megértem v-vel kapcsolatban aminagy szo mert V a kedvencem de Seu es Kook ők olyan jol megvoltak (már amikor). Nah mindegy a lenyeg hogy imádtam es hogy nagyon nagyon ügyik voltatok!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ilyen hamar kiolvastad? Köszönöm szépen mindkettőnk nevében is a szép szavakat! Seu és Jungkook párosának sorsa nem lett kifejtve, viszont Seu utolsó gondolatai szerintem rengeteget elmondanak az érzéseiről. :)

      Törlés
  3. Sziasztok! Hát...öm....izè..ő....Na! Inkább elkezdem!😁 Na! Szóval....Csak tegnap kezdtem el olvasni a blogotokat, de már a vègère is èrtem.. Tudom, hogy lehet kèsőn írom ezt a kommentet, de remènykedem, hogy látni fogjátok! El is kezdem:
    Amikor rátaláltam erre a blogra, nagyon boldog voltam! Mert olvastam más blogokat is, amiket vagy nem fejeztek be, vagy a vège nem lett valami jó.
    Rátaláltam erre a blogra....ès ennek nagyon örülök! Kèpzeljètek! Hajnalban nem bírtam aludni, mert annyira beleèltem magam ebbe a csodálatos blogba! Voltak pillanatok, amikor nevettem, de volt amikor könnyeztem... Hajnalban mèg mindig azt mondogattam magamban, hogy: „Csak mèg egy rèsz! Utána alszok!" De vègül nem tudtam aludni!😀
    Nagyon jó èrzès volt elolvasni a blogotokat, ès gratulálok! Gratulálok, hogy ilyen elkèpesztő blogot tudtatok írni! Ès èn is nagyon boldog vagyok! Mert egy ilyen csodás törtènettel lettem gazdagabb!!!!!!!💗💗💗💗💗
    (Így tovább!!!☺)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Egyáltalán nem gond, hogy most írtál. Még mindig a kedvenc történetemként tartom számon ezt a blogot, szóval bármikor megtalálható vagyok itt. ^^

      Nagyon örülök, hogy ennyire megtetszett, hisz ez volt az első közös írásunk, ami kezdetlegesen elég nehéz feladat volt számunkra.

      Átérzem a helyzeted, én is ugyanígy szoktam viselkedni, ha találok egy jó blogot, és szokatlan érzések kavarognak bennem, hogy a mi írásunk is ilyen "reakciókat" vált ki az emberekből.

      Mindkettőnk nevében nagyon, nagyon köszönöm ezt a hosszú kommentet. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szép dolgok jutnak eszedbe róla.

      Ha sikerül megvalósítani a második évadot, remélem ott is velünk maradsz. Köszönöm, hogy egy ilyen csodás olvasóval lettünk mi és a történet is gazdagabb. :)

      Törlés