2015. február 8., vasárnap

09:Chapter

Shin Min Gi szemszöge


Reggel arra ébredtem, hogy egy puha kéz simogatta meg az arcomat. Lassan kinyitottam szemeimet, és V-vel találtam szemben magam. Gyönyörű fekete szemeivel engem figyelt, arca most is csillogott, mint mindig.

-Még akkor is szép vagy, ha alszol - mosolygott.
-Köszi - válaszoltam halkan, egy ásítás folytatásával. - Elmehetnék zuhanyozni?
-Elmehetsz, de nem egyedül - tápászkodott fel az ágyon.
-Én veled tuti, hogy nem zuhanyzok.
-Akkor nem zuhanyzol- vigyorgott.
-Akkor kérek valamilyen parfümöt, hogy legalább jó illatom legyen.
-Majd hozok - kacsintott.
Felültem az ágyon én is, majd nyújtózkodni kezdtem.
-Amúgy, nem kéne bocsánatot kérned valamiért? - húztam fel a szemöldököm.
-Miért is kéne? - kérdezte meglepődötten.
-Miért is kéne? - ismételtem - talán azért, amiért átvertél, pontosabban kihasználtál. Van más kurvád is rajtam kívül?
-Kuss! - emelte fel a kezét, ami hamarosan találkozott is az arcommal.
Ujjaimmal tapogatni kezdtem az érintett felületet, éreztem, hogy pirosodik, és iszonyatosan fáj. Abban a pillanatban hallottuk, hogy valami nagyot koppan. Mindketten egymásra figyeltünk, de nem szóltunk hozzá a másikhoz. A koppanás megismétlődött még párszor, de nem nagyon izgatott. A sok megválaszolatlan kérdés..Seu..Vajon mi lehet vele? Jól van? Jungkook remélem jól bánik vele, nem úgy, mint ahogy V velem..
-Bocsánat, nem akartam - szakította meg gondolkozásomat Tae. - Nem akartam ilyen erőszakos lenni.
-Nem haragszom, mivel rajtad kívül nem nagyon ismerek bárkit is, és nem szeretnék egyedül lenni, főleg úgy, hogy nem láthatom minden nap a húgomat - válaszoltam. -A kérdéseimre megkapnám a választ? - néztem rá mérgesen.
-Persze, de ne legyél ilyen morci - mosolygott, és eltűrte a szemembe lógó hajtincseket.
-Rendben - mosolyogtam én is.
-Akkor belekezdek.. Először is - sóhajtott - nincsenek kurváim, ahogy te mondtad, és te sem vagy az. Egyszerűen annyi az egész, hogy mikor megláttalak, teljesen beléd bolondultam, és meg akartalak szerezni magamnak. Ezért raboltunk el, de mivel egyikünk se tudta, hogy neked van egy ikertestvéred, őt is magunkkal kellett hoznunk - mesélte lassan V, közben végig a kezemet fogta.
-Eddig most már mindent értek. De egy valami akkor sem világos - fújtam ki a levegőt.
-Na mi az? - érdeklődött.
-Milyen főnök vagy te? Kik vagytok ti? - néztem V szemébe értetlenül. Elengedte a kezemet, és nagyot sóhajtott, majd egy kis szünet után belekezdett.
-Mi heten egy maffiabanda vagyunk, a nevünk BTS, aminek én vagyok a főnöke - felnézett, mélyen a szemembe, a kezeinket pedig összekulcsolta. -Bocsáss meg nekem mindenért.
-De ugye többet nem fogsz bántani?
-Megígérem.
-Kérdezhetek még valamit, V?
-Igen.
-Szeretsz? - néztem bele nagy fekete szemeibe. Válaszul nem kaptam semmit, így lehajtottam fejemet. V ujjaival megfogta az államat, lassan maga felé fordította, és ajkait az enyéimre tapasztotta. Kezei levándoroltak a derekamra, így könnyebben tudott magához húzni. Én csak a nyakába akaszkodtam, lábaimat pedig dereka köré fontam. Hosszas csókolózás után eltávolodtunk egymástól, egymás szemeibe néztünk, majd V szakította meg a csöndet.
-Téged szeretlek a legjobban.
Ennél a mondatnál kicsit elmosolyodtam.
-Elmegyek neked parfümért, addig maradj itt - állt fel az ágyról, s kiviharzott a szobából. Abban a pillanatban lépett be Jungkook az ajtón, és becsukta maga után. Mit keres itt Jungkook?
-Szia - mosolygott kedvesen.
-Szia - mosolyogtam én is. - Gyere, ülj le - ütöttem meg kezemmel az ágyat.
-Köszi. - Csak jöttelek megnézni, hogy minden rendben van e, mert a húgod aggódik miattad - folytatta.
-Velem minden rendben van - mosolyodtam el újra. - Ugye Seu is jól van? - néztem rá Kook-ra.
-Persze, minden rendben van vele is - válaszolta kedvesen. - De egy valamit még szeretnék neked elmondani - vakarta meg a tarkóját.
-Hallgatlak.
-V néha nem bírja kontrollálni az érzéseit. Van, mikor elborul az agya, szóval ha erőszakos veled, az ezért van.
-Jókor figyelmeztetsz - válaszoltam idegesen - de azért köszi, hogy szóltál.
-Nincs mit. De most már visszamegyek Seu-hoz, mert nem szeretném sokáig egyedül hagyni - állt fel az ágyról.
-Rendben van.
-Akkor szia! - indult meg az ajtó felé.
-Várj! Köszönöm még egyszer.
-Nagyon szívesen - mosolygott rám végül, és el is tűnt.
-Meghoztam a parfümöt - viharzott be az ajtón V.-Vattacukros. Az jó lesz? - huppant le mellém az ágyra, én pedig elvettem tőle vészes gyorsasággal, és befújtam magam minden testrészemen.
-Te jó ég! Hogy bírsz ennyit magadra fújni? - köhögött Tae.
-Úgy, hogy már pár napja nem fürödtem, és utálok büdös lenni - adtam válaszul, aztán V is felállt, és közeledett hozzám.
-Én még büdösen is szeretlek - csókolt meg.
-Én is szeretlek V - válaszoltam két csók között. Kezei a fenekemen pihentek, majd hirtelen felkapott az ölébe, lassan lefektetett az ágyra, kezeinket összekulcsolta, és így folytattuk csókcsatánkat.





12 megjegyzés:

  1. Egyszerűen perfect! Imádom, imádom, imádom! Annyira profik vagytok! Már várom az új részt! ❤❤❤

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen, aranyos vagy. Nagyon jól esik, hogy mindig írsz nekünk :) Nemsokára hozzuk a kövi részt :)

    VálaszTörlés
  3. Jujj, de aranyosak ők is:D
    Nagyon jó lett a rész, mint mindegyik:)
    Nagyon jól írtok, és jól megfogalmaztok mindent, gyorsan kövit:D

    VálaszTörlés
  4. Jó, ez egyértelmű. Viszont továbbra sem értem, hogy Minie hogy a JÓ ÉLETBEN TUD BELESZERETNI EGY FIÚBA, AKI MEGERŐSZAKOLTA, FELPOFOZTA ÉS KÉSSEL VAGDOSTA A HÁTÁT?!
    Bocsi a nagybetűkért, a capslock és én jóban vagyunk. :D Még valami, amit nem értek, hogy hogyha Seu csak véletlenül került oda és Kookie meg annyira aranyos, hogy nem akarja bántani, akkor miért ébred meztelenül (mármint Seu, nem Jungkook :D)?
    U.i.: Lehet, hogy nem az jött le ebből a véleményből, de tényleg tetszik. :D Fel is iratkoztam ^^

    VálaszTörlés
  5. Minie egy olyan lány, akinek a testvére a legfontosabb, és inkább vele van és ,,vigyáz" rá, ahelyett, hogy pasizna. Direkt terveztük így a karaktert. Emellett Minie több okból szereti V-t. 1. Nagyon vonzódik hozzá az első pillanattól kezdve. 2. Ő az első srác az életében, ezért is ragaszkodik hozzá, mert nem tudja ő sem mit akar. 3. Egyedül van, mivel elzárják Seu-tól és egyedül V van ott neki, akire számíthat. - Hogy Jungkook miért erőszakolta meg, mert szereti? Lehet meg sem történt. Seu nagyon makacs egy lány, és ezért is használja ki a szituációkat, ezekkel az érvekkel, hogy megerőszakolta. De egyszer sem írtam le, hogy így is történt, csak a lány gondolta így. Ez nem derül ki, hogy ki lehetett ott, egyáltalán megtörtént-e. És az emberek néha nem olyannak adják ki magukat, amilyenek valójában. Röviden bármi történhetett ott, de azt valószínűleg egy személy tudja. Elnézést, hogy Minie helyett én írtam, remélem nem okozott problémát és sikerült elmagyaráznom azokat, amik kicsit zavarosnak bizonyultak számodra. Nagyon köszönjük, hogy írtál nekünk, örülünk, hogy tetszik is neked, és hogy egy újabb olvasóval gazdagodott a blogunk. Emellett örülök, hogy ennyire figyelsz a részletekre. Sajnálom, ha hosszúra sikeredett a válaszom. Ha bármi kérdésed lenne még, szívesen válaszolok rá, és Minie B. is. Remélem továbbra is ilyen lelkesedéssel olvasod a blogot, a kövi részt pedig én hozom. :) Ölel téged: LM

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megvilágosodtam, köszi :D és bocs a lassú felfogásomért, így születtem :D
      Visszaölel: Will ^.^

      Törlés
    2. Nem lassú a felfogásod, én nem fejtettem ki eléggé a sztorit, szóval örülök, hogy most már minden tisztázódott. :) Bevallom néha én is elvesztem a fonalat, mivel két szemszög van és Minie-vel belebonyolódunk egymáséba, ilyenkor átgondolom mégegyszer, hogy most mi van:'DD

      Törlés
  6. Sziasztok! :)
    Eloszor is, ket dolog: telefonrol irok, es most olvastam el az egesz tortenetet, igy ez a koment nem csak ennek a fejezetnek szol :)
    Oszinten, azert nyitottam meg a blogot, mert a tartalom felkeltette az erdeklodesemet ^.^ nos, nem tudom, hogy megbantam-e. Mivel nem voltak benne olyan hibak, amik miatt a szoveg teljesen elvezhetetlenne valt volna, nem zartam be a blogot az elso mondat utan - pedig szokasom :D.
    De terjunk a lenyegre! A tortenet nem sablonos, es elso pillanatsra a karakterek is szimaptikusak voltak. :) Nem valtogatjatok az igeidot, amiert hatalmas dicseret, hisz meg a profik kozott is van, aki ebbe a hibaba esik!
    Viszont ezzel szemben itt van kismillio masik dolog... amit most ki is fogok fejteni :)
    Eloszor is, nagyon rovidek a fejezetek. Mennyi lehet wordben? En max 1.5 oldanak tippelem, ami nagyon keves >.< A reszek rovidsegebol adodik, hogy a karakterek nem tudnak teljesen kibontakozni, es nehol hianyos a leiras. De ha mar karaktereknel vagyunk... (ez lehet kicsit durva lesz, elnezest kerek erte >.>) Mit mond nektek az a szo, hogy hitelesseg? o.O A karaktereitek abszolut nem eletszeruek. :P Oszinten, ha teged valaki elrabol, megeroszakol es bantalmaz, te utana ravillantod legszebb mosolyod es egyszeruen megbocsatasz? Mert en nagyon nem... En biztosan rettegnek... A masik... hany nap is telt el? Ketto, talan harom? Ennyi nap alatt nem alakulhat ki ket ember kozott egy mely kotodes. Egy fellobanas esetleg, de ez esetben ne beszeljunk szerelemrol ._.
    Fogalmazas ugyileg pedig... nagyon sok helyen van szoismetles, foleg ha leirasokat adtok. Ilyenkor kinosan sokat hasznaljatok a 'volt' iget. :P Elirasok, helyeseirasi hibak nincsenek, de vesszohibak gyakran elofordulnak. Es meg valami fontos: a szoveg, legyen akarmilyen rovid, legyen bekezdesekre tagolva! Ez nalatok hianyzik >.>
    Nem akartam bunko lenni, es remelem nem bantottam meg senkit, de ez kikivankozott :"D mindenesetre, en latok fantaziat a dologban, csak egy micsit jobban ra kene fekudnotok az irasra! ;) Es egy kerdes. Miota irtok?

    Flora

    VálaszTörlés
  7. Nagyon köszönjük, hogy leírtad a véleményed! Sokat segítettél, mivel felnyitottad a szemünk azzal kapcsolatban, hogy mik a hibáink, és miken kéne javítani. Megpróbálunk figyelni ezekre a dolgokra a továbbiakban. Emellett nagyon jól esett, amikor leírtad, hogy felkeltette az érdeklődésed. Igazából Minie-nek ez az első blogja, nekem pedig ez lenne a harmadik. Nagyjából egy éve blogolok, de elég régóta foglalkozom az írással, mert szeretem csinálni, mégha nem is vagyok egy profi, akkor is élvezem, hogy a saját történetem írhatom le/oszthatom meg másokkal. És igen, tényleg gyors ez az egész szerelmes dolog, de a következő részbe (ami már meg van írva), Seu kifejti, hogy túl gyors ez az egész számára. Mégegyszer köszönöm, és Minie nevében is, hogy leírtad a véleményedet. Xx Missy

    UI: elnézés az írásért, tableten pötyögtetek:)

    VálaszTörlés
  8. Egyszerűen fantasztikus rész lett, mint mindig! Igen, szerintem is kicsit sietős a dolog, de át tudom érezni Minie helyzetét, én is össze lennék zavarodva kicsit az érzéseimmel. Siessetek gyorsan a következővel! Szeretet áradat, Kriszti =)

    VálaszTörlés